Kampeerweekend VCNH 14 t/m 16 september

Vespa club Noord-Holland organiseert een kampeerweekend, van vrijdag 14 t/m zondag 16 september op de boerencamping - De Gouwe Stek - aan de Gouw 11 1611 BS te Bovenkarspel.

Ook leden van andere bij VSN aangesloten Vespa Clubs zijn welkom!

Het programma ziet als volgt uit:

Vrijdagmiddag, 14 september. va 14.00 uur, ben je van harte welkom, op de camping,  meldt je vooraf even aan bij de receptie, bij Karin.
Wij staan gezamenlijk op het groepsveld,  “het Trappelend” waar je je tent maar ook eventueel je caravan/camper kwijt kan en je scooter,met eventueel een aanhanger/trailer. Er is een elektra-aansluiting in de buurt. Later in de middag, volgt er een korte rit, met -afmeren- bij een pannenkoek-boerderij-Houtlust- en daarna terug naar de camping.

Zaterdag, 15 september:
Om 8.30 uur ontbijt in de kantine.
Ongeveer 11.00 uur, de gezamenlijke rit. Ontdek Westfriesland op je Vespa. Met prachtige dorpen en vergezichten. Onderweg gebruiken we een lunch (maar denk wel om het Hutspotbuffet op de camping, ’s avonds). 

Zondag, 16 september:
Om 8.30 uur ontbijt, in de kantine.
Daarna volgt nog een korte rit, door oa oud Enkhuizen – onderweg meren we ergens af om nog iets te drinken. Dan vervolgen we onze weg terug naar de camping om op te breken en elkaar te omhelzen als afscheid (niet verplicht).
  • Het verblijf op de camping kost 8,50 p/p d-n incl. electra/douche.
  • Het ontbijt kost, 7,00 p/p 
  • Het hutspotbuffet kost 13,00 p/p 
  • Het nuttigen van drankjes etc in kantine is voor eigen rekening, zo ook wat tijdens de dagen onderweg genuttigd wordt.
Je kan ook bv, alleen de zaterdag komen (wel even van te voren aangeven) en hutspot mee-eten.
Wil je gebruik maken van een Pipo-wagen of safaritent voor de overnachtingen dan deze svp zelf reserveren bij de camping!

Ook bromscooters zijn welkom.
Er zijn diverse mogelijkheden tot ontspanning, zoals een wandeling door het streekbos, en uithijgen bij restaurant IJgenweis of deelname aan 't blote voetenpad.
Wij kunnen gebruik maken van de sfeervolle kantine met buitenterras.

Het weekend gaat alleen door als er voldoende aanmeldingen binnen zijn. Geef je uiterlijk eind maart op bij Siep Hiemstra. Tel. 0228512566, of e-mail siep@hiemstra.sh.

kijk ook op www.boerencamping- De Gouwe Stek- Bovenkarspel.nl 

Populaire posts van deze blog

Wie wil er een rit uitzetten?

VCNH weekend 14-16 September 2018

Gemeentelijk ontheffingsbeleid milieuzone bromfietsen Amsterdam