Oldimerfestival 1e en 2e paasdag in Hem/Venhuizen

1e en 2e paasdag wederom Oldtimer festival in Hem/Venhuizen!

Tijdens de motor wegraces in Venhuizen 1980 - 1985 kwam de organisatie op het idee om de veteranenmotoren na afloop in een nabijgelegen hal op te stellen. Aangevuld met oude auto's van kennissen vond het publiek dit een welkome geste. Hiermee was het Oldtimer Festival geboren.

Na jaren van diverse items zoals racemotoren, militaire voertuigen, brandweerauto’s en autosport gaat men in 2018 het beproefde concept van landen thema’s doorzettten.  Was er nog in 2017 Viva la France in 2018 gaat de organisatie zich richten op Bella Italia !

Ferrari, Lamborghini, Fiat, Maserati, Alfa Romeo en Isotta zijn de auto’s die in Venhuizen te bewonderen zijn. Bij de motoren zijn aanwezig de Moto Guzzi, MV Agusta, Laverda, alsmede de legendarische Ducati. Samen met de legendarische Vespa scooters completeren de bromfietsen de hal met de Minarelli, Malagutti of de niet meer bestaande Garelli. Dit alles rondom de toren van PISA met een overheerlijke pasta uit de pizza oven.

De Vespaclub Noord-Holland zal dit jaar weer deelnemen aan dit evenement. Rob Webeling - samen met Siep initiator - heeft al 3 oldtimer scooters toegezegd en heeft zich bereid verklaard 1 van beide dagen de stand te bemannen. Maar een evenement als dit vraagt meer dan alleen scooters en een stand bemanning. Daarom hierbij namens beide organisatoren een oproep.

Wie wil er mee doen om de aanwezigheid van de Vespa Club op dit evenement mogelijk te maken?

Het zou mooi zijn als er nog een drietal scooters bij kunnen komen. Er is hulp nodig bij de opbouw en afbouw van de stands. Mogelijk bij het vervoer van scooters en natuurlijk standbezetting.

Wil je meehelpen de aanwezigheid van de VCNH bij het Oldtimerfestival mogelijk te maken? Geef je dan op bij Rob Webeling rr.webeling@quicknet.nl of Siep Hiemstra siep@hiemstra.sh .

Kijk voor meer informatie op: http://www.oldtimerfestival.nl/


Populaire posts van deze blog

Terugkeer van de Eurovespa?

Ledenlijst

Noord-Holland in Friesland