Nieuwe website


Bovenstaand de vorige VCNH website. Waarom een nieuwe hoor ik u zeggen...? Omdat de VCNH optimaal gebruik probeert te maken van de mogelijkheden die nieuwe technieken ons bieden. Niet alleen in de Vespa maar ook op het gebied van communicatie met onze leden!

Steeds minder vrijwilligers willen zich binden, Zo roepen wij al jaren op of leden bereid zijn af en toe een artikeltje te schrijven voor het Vespa Gilde maar weinig leden geven hieraan gehoor. Ook de bestuurstaken worden door steeds minder leden vervuld! Niet iets waar alleen de VCNH mee te maken heeft maar een algemene tendens in Nederland. 

De nieuwe website biedt nieuwe mogelijkheden. Berichten kunnen eenvoudig op de site worden geplaatst, zelfs via de IPad met behulp van een app! De ledenadministratie is onderdeel van de website. Leden kunnen zelf hun eigen gegevens inzien een aanpassen! En de website herbergt in het voor leden toegankelijk gedeelte, een online versie van Vespa Gilde. Leden die af en toe een bijdrage willen leveren kunnen dit gemakkelijk online doen. Vraag een wachtwoord aan bij de redactie (redactie@vcnh.nl) en je kan zelf meehelpen van Vespa Gilde een uniek online magazine te maken!

Heb je suggesties t.a.v. de website, aarzel niet en meldt het bij één van de bestuursleden!Populaire posts van deze blog

Terugkeer van de Eurovespa?

Ledenlijst

Noord-Holland in Friesland