Van de Vespa naar de Fiets?

Op de Eicma introduceerde de Piaggio Group ook het "Piaggio Electric Bike Project". Een bijzondere electrisch aangedreven fiets.Het hart van de Piaggio elektrische fiets is een 250W-350W elektrische krachtbron geheel ontworpen, ontwikkeld en gebouwd door de Piaggio Group. Het is een ultra modern en zeer compacte motor. In feite, ontworpen rond de pedaalas, maakt het mogelijk om de gehele elektrische motor achter het tandwiel te plaatsen zodat deze minder opvalt.
Maar het is de hele aandrijflijn (motor, accu en display van de assemblage) van de Electric Bike Project, dat opvalt door de technologie die het gebruikt en door de functies die het biedt.

Bijvoorbeeld een GPS / GSM-module is ondergebracht in de batterij die zowel functioneert als een satelliet diefstalbeveiliging en datatransmissie element van / voor de accu. Op deze manier kan de de lading status worden gecontroleerd met een smartphone en kunt u alerts krijgen op uw smartphone.

De 400 Wh ion en lithium batterij bevind zich onder het zadel tegen de verticale buis en maakt bijzonder lange afstanden mogelijk, gemiddeld tussen 60 en 120 km afhankelijk van de wijze van gebruik en omgevingsomstandigheden.

De Piaggio Electric Bike Project maakt gebruik van een riemaandrijving, gecombineerd met een geavanceerde continue variatie automatische transmissie, elektronisch geholpen om altijd zorgen voor de best mogelijke verhouding tussen een bijna oneindige keuze ondersteuning.

Populaire posts van deze blog

Terugkeer van de Eurovespa?

Ledenlijst

Noord-Holland in Friesland