Wie wil er een rit uitzetten?

Op Zondag 19 augustus 2018 staat de vijfde toertocht van het seizoen op het programma van de Vespa Club Noord-Holland.

Vanuit de leden is aangegeven dat er meerdere leden zijn die bereid zouden zijn af en toe een rit uit te zetten en deze tijdens de tocht voor te rijden.

De ritten worden allemaal volgens het "Follow-up" principe gereden, waarbij de deelnemers zelf verantwoordelijk zijn voor het in acht nemen van de verkeersregels. Wel voorzien we de deelnemers altijd van een route beschrijving en het adres van de eventuele stops.

Als uitgangspunt lassen we halverwege de rit een stop in bij een eetgelegenheid waar men tevens beschikt over toereikende sanitaire voorzieningen. In beginsel zijn de kosten voor een lunch voor eigen rekening.

Een startadres met voldoende parkeergelegenheid (ook voor deelnemers die met auto + aanhanger komen) en een mogelijkheid tot het nuttigen van een kop koffie / thee is een must.

De VCNH ritten staan in beginsel ook open voor deelnemers met een bromscooter. Zij dienen dan wel van de fietspaden gebruik te maken daar waar de verkeersregels dat voorschrijven. Mocht en rit zich hiertoe niet lenen dan dienen we dat expliciet bij de ritaankondiging aan te geven!

Heb jij zin en gelegenheid deze rit voor je rekening te nemen? Neem dan svp even contact op met Johan van Dijken.

Populaire posts van deze blog

Terugkeer van de Eurovespa?

Ledenlijst

Noord-Holland in Friesland