Seizoensafsluiting VCNH 2017

 Inmiddels traditioneel is het jaarlijkse VCNH diner ter gelegenheid van de seizoensafsluiting.

We kunnen terug kijken op een prima seizoen, met een als vanouds prima georganiseerde nieuwjaarsbijeenkomst en Algemene Ledenvergadering, de voortreffelijke sleutelmiddag bij Jan & Truus en natuurlijk de mooie ritten.

Een woord van dank aan alle rit-uitzetters die daar toch iedere keer weer veel energie in steken is op zijn plaats!


Het bestuur is blij met de aanmelding van Amar Voogt, die heeft aangegeven beschikbaar te zijn voor een bestuursfunctie. Amar zal als extra bestuurslid door het bestuur voorgedragen worden tijdens de ALV van 2018.

Maar daarnaast zal Amar een brainstorm bijeenkomst organiseren waarbij leden van harte zijn uitgenodigd om deel te nemen. De doelstelling is om in kaart te brengen of er binnen de ledengroep inmiddels andere ideeën leven m.b.t. het organiseren van ritten en/of andere evenementen. Wil je deelnemen, meld dit dan svp even bij één van de bestuursleden.

Tenslotte heeft Siep aangegeven te willen inventariseren of er belangstelling is voor een kampeer weekend half september in Grootebroek. Op de locatie zijn Pipo-wagens, een safaritent en een slaapzaal beschikbaar. Maar je kan er ook met eigen tent of caravan terecht. Nadere info volgt.
Het bestuur dankt alle vrijwilligers voor hen inzet en wenst alle leden en hun dierbaren een goede jaarwisseling toe!

Populaire posts van deze blog

Terugkeer van de Eurovespa?

Ledenlijst

Noord-Holland in Friesland